In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi

[Tanya Jawab] apakah redmi 3x udah stable ga ada kendala udah di update ?masih ragu

2018-03-24 11:52:03
497 20
2018-03-24 11:52:03
Favorites RateRate

Master Bunny

Fma | from Redmi 4

#1

sperti biasa 4G ilang, perlu di fix lagi
2018-03-24 12:19:36

Advanced Bunny

Cep Dani Author | from Redmi 3X

#2

wah iya bial ilqng 4g nya gan ?
2018-03-24 12:22:18

Advanced Bunny

Cep Dani Author | from Redmi 3X

#4

agung soboru
4g ilang tar

udah nyoba gtu km gan ?
2018-03-24 12:36:16

Pro Bunny

Yahya #99 | from Redmi Note 4

#5

ini punya temen saya kok gak ilang 4G nya pdhal udah upgrade 9.5
2018-03-24 12:58:14

Rookie Bunny

Tafsir Biskali | from Redmi Note 3

#6

Jaringan 4g gue ilg smpe skrng...
Trus gue kembali k versi pabrik masih ttp ilg
Mhon bntuan dong
2018-03-24 13:09:44

Rookie Bunny

Tafsir Biskali | from Redmi Note 3

#7

Fma
sperti biasa 4G ilang, perlu di fix lagi

Bgmna cranya
2018-03-24 13:10:18

Advanced Bunny

Cep Dani Author | from Redmi 3X

#8

Yahya #99
ini punya temen saya kok gak ilang 4G nya pdhal udah upgrade 9.5

berarti man ya gan ok mkasih gan mudwh mudahan lancar
2018-03-24 13:11:41

Master Bunny

Fma | from Redmi 4

#9

Yahya #99
ini punya temen saya kok gak ilang 4G nya pdhal udah upgrade 9.5

, btw itu upgrade OTA atau Flashing ? kalau via OTA hoki.
2018-03-24 14:39:39

Master Bunny

Syahran Suhendro | from Redmi 4A

#10

itu redmi 3s/x gk bkalan hilang 4g klok diupdate,kcuali redmi 3/pro dan redmi note 3 bru ilang 4g klok diupdate
2018-03-24 15:07:34
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Cep Dani

Advanced Bunny

  • Followers

    49

  • Threads

    12

  • Replies

    27

  • Points

    274

Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list