In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 4

[ROM] udah dpt 9.5.4.0 keren bnget

2018-03-23 05:44:24
3992 96

Advanced Bunny

1744957043 Author | from Redmi Note 4

#51

Alifia Laili Faizah
udah d download pas 99% cant verify update. kenapa ya? mohon pencerahannya om

pake wifi jngn pake data
2018-03-23 12:58:50

Rookie Bunny

dioalif | from Redmi Note 4

#52

Tidak bisa di download om
2018-03-23 12:59:12

Rookie Bunny

Helmi Oldis | from Redmi Note 4

#53

mantap banget
2018-03-23 13:01:34

Rookie Bunny

Arif nurjayanto | from Redmi Note 4

#54

hah..sial...
thema jd tdk bisa..
sudah susah2 edit2 thema,,skrng jd ndak bisa..
merepotkan..
2018-03-23 13:19:22

Rookie Bunny

Yanuar Afandhi | from Redmi Note 4

#55

selalu gagal pas di 99% ya
2018-03-23 13:25:10

Pro Bunny

Yahya #99 | from Redmi Note 4

#56

revolution32
masih N apa udah O ?

N, cuma versi miui nya aja yg naik
2018-03-23 14:09:21

Wizard Bunny

MiDevCode | from Redmi 5A

#57

Acmallebuy
Redmi 5A masih belum dapat, sabar sampai awal april

Sudah Gan. Ane dah update.
2018-03-23 14:22:06
Always Believe That Something Wonderful is About to Happen!

Rookie Bunny

Muhammad durun naja | from Redmi Note 4

#58

pas update ke 9.5.4.0 sayang nya jadi ga bisa pasang tema dari pihak ketiga tuhhh..,arrrrgght
2018-03-23 14:32:44

Master Bunny

iiz zahra | from Redmi 4X

#59

Muhammad durun naja
pas update ke 9.5.4.0 sayang nya jadi ga bisa pasang tema dari pihak ketiga tuhhh..,arrrrgght

memang nya agan pake tema aplikasi apa?
2018-03-23 15:39:55

Semi Pro Bunny

Ananda Riyadho | from Redmi Note 3

#60

Oziek
memori internal.x di cek gan...mgkin penuh
low bisa sabar sih...mnding ntar tengah mlem gan...ane  ...

memori internal juga udah free, download juga pake telkom*** .. masih ga bisa e
2018-03-23 17:07:02
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

1744957043

Advanced Bunny

  • Followers

    6

  • Threads

    27

  • Replies

    57

  • Points

    336

Лучшие моменты 2018

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list