Xiaomi купив вперше. Ось закінчується споживчий термін за яким я можу здати чи обміняти це диво. Але вагання не закінчується тому що я розумію, це бюджетний телефон, але! Хіба було важко зробити так, щоб внутрішню пам'ять можна було переносити на SD? 16gb це дуже мало для додатків! В інших виробників за такі гроші пряцює така функція. Мабуть це великий мінус все інше мене задовольняє! Хотілось щоб батарею тримало а то вона стікає на очах без підключення до Wi-Fi чи інтернету. В останнє купую бюджетний телефон від Xiaomi. Рекомендувати не можу цю модель бо є жирний мінус як для мене! Бажаю успіхів в покупці цих девайсів бо перспектива в них є!!! |
In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree