In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Mi A1

[Tanya Jawab] Kenapa setelah update oreo, hero di mobile legend ane jadi pada item semua ya?

2018-02-02 04:55:04
2066 16
Hero jadi item kaya di gambar, padahal udah selesai patchnya
2018-02-02 04:55:04
Favorites RateRate

Master Bunny

JapraUnlimited | from Mi A1

#1

Coba clear data sama cache nya gan, ane jg kaya gtu hehe
2018-02-02 05:02:30

Rookie Bunny

1737399963 | from Redmi 5A

#2

JapraUnlimited
Coba clear data sama cache nya gan, ane jg kaya gtu hehe

wkwkwkwj clear data ilang semua dong
2018-02-02 05:27:18

Master Bunny

JapraUnlimited | from Mi A1

#3

1737399963
wkwkwkwj clear data ilang semua dong

Yoi gan, udh bind account kan? Paling tutorial lg, yg penting tampilan enak lg haha
2018-02-02 05:28:32

Advanced Bunny

TriHardho | from Mi A1

#4

ane juga gitu gn
2018-02-02 06:22:32

Rookie Bunny

Ramaka Oksaf | from Mi A1

#5

hapus cachenya aja gan
2018-02-02 06:54:07

Pro Bunny

rudykazama | from Redmi Note 4

#7

1737399963
wkwkwkwj clear data ilang semua dong

klu akun dah di bind ya gak ilang hahha,ganti2 hp pun gk ilang tu akun klu tau akun bind nya asal jgn android ke iphone aja beda
2018-02-02 08:02:31

Semi Pro Bunny

M Tohar Banega | from Redmi 4X

#8

kalau data x hilang ane ikut sedih gan
2018-02-02 09:23:07

Advanced Bunny

William Bimantara | from Redmi Note 4

#9

Lebih baik lagi uninstall lalu instal lagi
2018-02-02 09:38:22

Advanced Bunny

1774756795 | from Redmi Note 4

#10

Klw udh dikaitkan ke akun moonton datanya gk bakalan hilang bro,,, clear aja datanya
2018-02-02 09:46:50
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

1765042567

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    4

  • Replies

    6

  • Points

    38

Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list