In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Aksesoris

Rookie Bunny

M.SOFUWAN | from Redmi 5 Plus

#51

AstroMi
hahaha mantap, semoga racunnya juga menjalar ke sanak famili dan teman2 terdekat ya haha

Ha-ha-ha siap sebarkan ........
2018-06-01 22:51:37

Rookie Bunny

emirifat | from Mi A1

#52

jadi pengen nih sama si bip bip bip
2018-06-05 12:32:30

Pro Bunny

Gandi Utomo | from MI 5s Plus

#53

Mi band 3 kpn msk Indonesia...
2018-10-06 23:53:11

Rookie Bunny

Damas Priyottama | from MI 6

#54

baru sempet liat2 produk "kurang update" xiaomi dan amazfit bip udah banyak di online shop, baca threads om AstroMi jadi gatel! kebetulan jam tangan saya rusak, dan wadaaaaw malah kena racun ini! sampe gak bisa tidur nungguin amazfit bip dateng nanti siang, makasih review lengkapnya om... nanti saya kulik2 kalo sudah dateng barangnya hehehehe

Btw itu watchface yang dipake sebelumnya apa ya om? Keren euy
2018-11-25 15:49:26
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

AstroMi

Moderador

  • Followers

    4210

  • Threads

    46

  • Replies

    941

  • Points

    8310

Beta Tester
Check-in 3 jours
Check-in 7 jours
Check-in 21 jours
Check-in 40 jours
Check-in 70 jours
Check-in 100 jours
Selamat Ulang tahun Xiaomi
Punulis Pemula
10K Members
50.000 Pengguna
My Poster My Life
Dirgahayu ke-72 Indonesia
MIUI 7th Anniversary
Newbie Member
150.000 Pengguna
Beautiful Wishes
300.000 member
#KilasBalikMiCommunity
Xiaomi HQ
Uji Wawasan Redmi 5 / Redmi 5 Plus
Instagram Banget
500K
Golden Mi Bunny
800K
Dirgahayu ke-73 Indonesia
900K
Throw Back with Mi 2018
Name The Color
1 Juta Member
App Review
2 Tahun Mi Community
Survey Redmi
Challenge Photographer
Tebak Nama Android Q
X-Men Favorite Medal
X-Men Character Medal
MIUI 9th Birthday
Dirgahayu ke-74 Indonesia
Ulang Tahun MIUI Ke-9
device poll
Answer Mi #1

Read moreGet new
Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list