In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Surabaya

[Diskusi] mi remote gak bisa dipake

2018-01-09 23:41:42
878 6
Guys, Mi Remote ku ga bisa dipake. Kira" knp ya??
2018-01-09 23:41:42
Favorites RateRate

Rookie Bunny

Gone | from Redmi Note 4

#1

setting remote nya udh bener apa blm...??
2018-01-10 00:08:21

Master Bunny

fai.fahmi | from MIX

#2

coba test hardware nya dulu.... arahkan infra red ke kamera ( pakai hp lain yaa ... )
2018-01-10 00:38:14

Rookie Bunny

Diajenkkk Author | from app

#3

Gone
setting remote nya udh bener apa blm...??

udah deh kayak nya..
2018-01-10 01:53:31

Rookie Bunny

Iwan Rudianto | from Redmi 5A

#4

Ada yg bisa Ada yg nggak kok saya ud Coba redmi 5A hp terbaik dikelasnya heheeh salam
2018-01-10 03:21:48
tak ijoli remote universal .. minat japri ... miliho dewe sing paling sreg ..
2018-01-19 02:50:13
aku dikutuk jadi imut dan ganteng .. ahay !!

Advanced Bunny

rosisevic | from Mi A1

#6

mi remote punya ku sdh saya tes dan ternyata bisa berfungsi ke semua perangkat yg menggunakan irr. tinggal pilih merk langsung bekerja otomatis.
2018-01-24 14:51:10
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Diajenkkk

Rookie Bunny

  • Followers

    3

  • Threads

    1

  • Replies

    3

  • Points

    38

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list