In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Mi A1

Advanced Bunny

1748536449 | from Mi A1

#11

mana dong biar tampilan. bagroud yng putih di jendela aplikasi bisa diganti.
2018-01-11 08:34:21

Master Bunny

iqbalmulyawan Author | from Mi A1

#12

1748536449
mana dong biar tampilan. bagroud yng putih di jendela aplikasi bisa diganti.

https://www.xda-developers.com/get-google-pixel-2-pixel-launcher-bottom-search-bar/
2018-01-13 19:59:27

Advanced Bunny

zapzan | from Mi A1

#13

ini baru thread berfaedah,, yg lain malah post fto, di kirain ig nih forum,,,
btw jam nya merk ap yah bro?harga?
2018-01-13 20:18:47

Master Bunny

iqbalmulyawan Author | from Mi A1

#14

zapzan
ini baru thread berfaedah,, yg lain malah post fto, di kirain ig nih forum,,,
btw jam nya merk ap y ...

makasi om mampir juga ke thread ane yang lain...
moto 360 1gt gen
4.5 hehhe
2018-01-13 20:23:03

Advanced Bunny

zapzan | from Mi A1

#15

iqbalmulyawan
makasi om mampir juga ke thread ane yang lain...
moto 360 1gt gen
4.5 hehhe

njir coba gue bli itu yah,, mlah kepake bli jam  fossil  -_-. otw nabung lgi wkwk
2018-01-13 20:25:32

Master Bunny

iqbalmulyawan Author | from Mi A1

#16

zapzan
njir coba gue bli itu yah,, mlah kepake bli jam  fossil  -_-. otw nabung lgi wkwk

fossil berapa tuh?
2018-01-13 20:53:46

Rookie Bunny

Athen Lengkong | from Mi A1

#17

sepertinya keren..
2018-01-15 08:40:13

Master Bunny

iqbalmulyawan Author | from Mi A1

#18

Athen Lengkong
sepertinya keren..

update wajib om
2018-01-15 08:47:56

Rookie Bunny

1807106893 | from Mi A1

#19

kok sudah saya download file theme nya masih ga muncul juga ya
2018-04-28 13:02:19

Master Bunny

Ricky M Syarif | from Mi A1

#20

1807106893
kok sudah saya download file theme nya masih ga muncul juga ya

Yang agan download itu file launcher bukan theme. Coba cari di folder download.
2018-04-28 18:01:40
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

iqbalmulyawan

Master Bunny

  • Followers

    1676

  • Threads

    72

  • Replies

    1130

  • Points

    6474

Check-in 3 jours
Check-in 7 jours
Check-in 21 jours
Check-in 40 jours
Check-in 70 jours
New Home
November - 100 Balasan
Desember - 100 Balasan
#KilasBalikMiCommunity
Xiaomi HQ
Kontes Fotografi April
Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new
Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list