In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi 3s

[Diskusi] Jaringan internet hilang di Redmi 3S

2017-11-29 07:17:37
8917 38

Advanced Bunny

Nana Tah | from Redmi 3S

#31

senasib nih,pas banget tanggal 1 januari 2019 , update MIUI 10 dari bulan kemaren² aman 4G
eh Januari ada apa??
2019-01-02 08:09:53

Rookie Bunny

1793711905 | from mobile

#32

Ya saya juga
2019-01-09 08:12:20

Rookie Bunny

Husri | from Redmi 3S

#33

Sering S3 ini sering mati hidup sendiri eeh.. Membosankan hp ini yg sy gunakan
2019-01-10 05:55:57

Rookie Bunny

1733593263 | from Redmi 3S

#34

ini jg terjadi pada device saya.. sudah googling tp tidak menemukan satu solusipun..
2019-01-16 10:55:48

Advanced Bunny

1598960926 | from Redmi 3X

#35

Ternyata ga cuma redmi 3x saya aja yg problem kek gini
2019-01-18 17:11:15

Advanced Bunny

1598960926 | from Redmi 3X

#36

Nana Tah
senasib nih,pas banget tanggal 1 januari 2019 , update MIUI 10 dari bulan kemaren² aman 4G
eh Janua ...

Kita senasib bos...
2019-01-24 07:39:37

Rookie Bunny

1906132703 | from mobile

#37

Sama nih kayak kasus saya skrg
2019-02-16 14:00:34

Rookie Bunny

1886186443 | from mobile

#38

ahmad_tito
hardwarenya tu bos
ic Power amplifier harus ganti bos

Kalo udah pernah upgrade itu gimana? Kasusnya sama kaya gitu tapi saya sering upgrade miui sekarang udah miui 10
2019-03-26 08:37:34
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Alfi Syahrina

Rookie Bunny

  • Followers

    2

  • Threads

    1

  • Replies

    5

  • Points

    50

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list