In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 4

[Tanya Jawab] Multitasking Mido

2017-11-22 19:14:15
591 2
kenapa multitasking di mido kok kayak kurang banget ya?
ceritanya abis main "ML" terus ada pesan whats app, ane cek whats app dan membalas pesan itu.
ketika balik lagi ke game "ML" ehh malah loading ulang, kayak pas pertama masuk game.

solusinya gimana ya gan? apa karna ada yang salah?
terima kasih sebelum nya.
2017-11-22 19:14:15
Favorites RateRate

SATPAM

Sigit Setyo Nugroho | from Redmi Note 4

#1

oh kalau itu bisa cek Settings>Additional Settings>Developer Options>Memory optimization. ganti ke "Low" biar gak load dari awal
2017-11-22 19:31:39

Advanced Bunny

Jonatan Aris Haposan Author | from Redmi Note 4

#2

Sigit Setyo Nugroho
oh kalau itu bisa cek Settings>Additional Settings>Developer Options>Memory optimization. ganti ke " ...

oke gan di coba, makasih ya atas saran nya
2017-11-22 19:51:25
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Jonatan Aris Haposan

Advanced Bunny

  • Followers

    19

  • Threads

    10

  • Replies

    31

  • Points

    751

3 Days Check-In
7 Days Check-In
Newbie Member
Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list