In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Aksesoris

Master Bunny

leonardi raharja | from Redmi Note 4

#151

beli garansi resmi paling aman
2017-12-21 15:25:58
NOVIAN YOGIK s. replied at 2017-11-22 00:52:55
Nimbrung curhat ah..
Kemaren ane malah sempat kecewa sama UNICOM yang di kota ane, mau beli charger ...

Service center beda sama toko gan, kalau di sc ada standart prosedurnya..
Semua pembelian harus ada imei unit resmi, kalau BM sudah pasti ditolak. sudah peraturan dari Xiaomi Indonesia
2018-03-10 09:24:12

Advanced Bunny

M Fadillah Rezha F | from Redmi Note 5A

#153

Curiga ke sang TS, jangan-jangan TS pacarnya sih mas CS Unicom Care. Hahahahaha
2018-03-12 20:05:43

Semi Pro Bunny

BlackSniper | from Mi A2

#154

min kalo pbnya salah satu portnya aja yg rusak bisa klaim garansi gak? soalnya ini baru banget beli, pas tes di rumah satu portnya ga bisa nyala kalo dicoloknya pas, kalo ga pas baru bisa dan itupun putus" ngecasnya. btw pb ane mi powerbank 2c 20000mAh
2019-06-17 05:21:29
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

AstroMi

Moderador

  • Followers

    4218

  • Threads

    46

  • Replies

    941

  • Points

    8310

Beta Tester
Check-in 3 jours
Check-in 7 jours
Check-in 21 jours
Check-in 40 jours
Check-in 70 jours
Check-in 100 jours
Selamat Ulang tahun Xiaomi
Punulis Pemula
10K Members
50.000 Pengguna
My Poster My Life
Dirgahayu ke-72 Indonesia
MIUI 7th Anniversary
Newbie Member
150.000 Pengguna
Beautiful Wishes
300.000 member
#KilasBalikMiCommunity
Xiaomi HQ
Uji Wawasan Redmi 5 / Redmi 5 Plus
Instagram Banget
500K
Golden Mi Bunny
800K
Dirgahayu ke-73 Indonesia
900K
Throw Back with Mi 2018
Name The Color
1 Juta Member
App Review
2 Tahun Mi Community
Survey Redmi
Challenge Photographer
Tebak Nama Android Q
X-Men Favorite Medal
X-Men Character Medal
MIUI 9th Birthday
Dirgahayu ke-74 Indonesia
Ulang Tahun MIUI Ke-9
device poll
Answer Mi #1

Read moreGet new
Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list