In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 4

[Ulasan&Unboxing] Baterai galak dan performa yang memukau

2017-11-16 10:21:34
501 4
Impresi pertama adalah desain yang kokoh dan solid. Dari segi hardware dan software seperti biasa selalu memberikan kejutan dengan harga yang sangat value-able. Puas dan sangat direkomendasikan bagi yang menginginkan performa yang oke namun minim budget
2017-11-16 10:21:34
Favorites RateRate

Moderator

Doellah3 | from Redmi 4X

#1

wahh ane jadi takut nih om,,klo telat ngecas nanti batre nya marah marah mullu dong soalnya galak sih batre nya #ups
2017-11-16 10:31:49

Rookie Bunny

Muhammad Fadhli Bin Author | from Redmi Note 4

#2

Doellah3
wahh ane jadi takut nih om,,klo telat ngecas nanti batre nya marah marah mullu dong soalnya galak si ...

Galaknya yang bikin saya suka
2017-11-16 10:34:37

Wizard Bunny

ditonyo | from app

#3

ha ha ha.... galakan emak guaa gaaaann...
2017-11-16 11:52:06

Pro Bunny

Pranaditya | from Redmi Note 4

#4

setelah update miui 9 baterai nya jadi gak galak lagi. kecewa
2017-11-16 12:50:17
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Muhammad Fadhli Bin

Rookie Bunny

  • Followers

    48

  • Threads

    1

  • Replies

    6

  • Points

    47

Newbie Member

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list