In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Tema

Rookie Bunny

1753083203 | from Redmi Note 4

#51

annisa nurul hidayah
Saya sudah daftar jadi designet theme dan nyoba pakai miui theme edtior kenapa tetep gak bisa ya?

Iya sya jg gtu.
2018-01-23 22:45:16

Semi Pro Bunny

1735445818 | from Redmi Note 4

#52

Sama Saya Juga
2018-01-29 02:30:03

Advanced Bunny

Alfainur | from Redmi Note 4

#53

sayapun gitu gan
2018-01-30 06:28:32

Advanced Bunny

Razan Raka | from Redmi Note 4

#54

Coba di hapus dlu, trus download lagi. Buat saya jadi work
2018-01-30 20:29:51

Rookie Bunny

yozrh | from Redmi 4X

#55

1736951057
kalo Beta ya gabisa .kalo resmi ya bisa .wkwk .

beta gak resmi kah?
2018-01-30 22:24:35

Rookie Bunny

yozrh | from Redmi 4X

#56

sedih ya, miui 9 gak bisa
2018-01-30 22:25:28
Andika Rizqa Putra  replied at 2017-11-05 18:17:18
Sekarang harus jadi designer theme + upload theme baru bisa pakai 3rd party theme.. Begitu aturan  ...

gw udah daftar dan udah di approve juga di designer, tapi tetep nggak bisa, harus upload thema dulu gitu??
kasus gw sama juga tuh, abis up nggak bisa pasang dari 3rd party,,
2018-02-06 15:52:52

Rookie Bunny

Andika Rizqa Putra | from Redmi 4X

#58

setiawanndw
gw udah daftar dan udah di approve juga di designer, tapi tetep nggak bisa, harus upload thema dul ...

Iya seperti itu..
2018-02-06 16:00:50

Rookie Bunny

Antan186 | from Redmi Note 4

#59

iyaa sama saya juga kena barusan
2018-02-08 03:47:28

Pro Bunny

ferry s | from mobile

#60

nice themes
2018-02-09 09:28:24
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

HM Pangestu

Advanced Bunny

  • Followers

    35

  • Threads

    3

  • Replies

    32

  • Points

    313

Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list