In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Tema

Rookie Bunny

cikara | from mobile

#41

kalo pkek theme manager mod bisa ngak ya
2017-12-30 17:36:46

Master Bunny

Alifwisnumustakim | from Redmi 4A

#42

cba pke mirape
2017-12-30 18:53:47

Rookie Bunny

Gladysha | from Redmi 4X

#43

Otosports
Bagi yang masih ingin menggunakan theme pihak ketiga, untuk saat ini jangan pernah update rom ke ver ...

tks info nya
2017-12-31 02:55:01

Advanced Bunny

HM Pangestu Author | from Redmi 4X

#44

cikara
masih ngak bisa jg biarpun d root

saya udah bisa om, tp versi global stabil baik MIUI 8 atau MIUI 9, kalau versi beta saya berkali2 ciba gagal.
2017-12-31 11:33:45

Advanced Bunny

HM Pangestu Author | from Redmi 4X

#45

Untuk tema pihak ketiga sudah sukses.
2017-12-31 11:37:33

Advanced Bunny

adriadi | from Redmi 4X

#46

bagi link tema nya om
2017-12-31 22:29:23
Saya sudah daftar jadi designet theme dan nyoba pakai miui theme edtior kenapa tetep gak bisa ya?
2018-01-03 15:34:52

Rookie Bunny

Vami | from app

#48

HM Pangestu
saya udah bisa om, tp versi global stabil baik MIUI 8 atau MIUI 9, kalau versi beta saya berkali2  ...

kalo pake MIUI 9 china stable bisakah gan?
2018-01-10 21:43:45

Advanced Bunny

Okky R. Antonio | from mobile

#49

Gimana mau upload tu orang bahasanya bahasa planet gitu
2018-01-23 19:48:20

Advanced Bunny

Okky R. Antonio | from mobile

#50

TJ-wunata
nunggu update miui theme editor...
ato hp hrs root kl mau apply tema 3rd party (info yg ane dpt) kcu ...

Kalo yg root gmana caranya?
2018-01-23 20:07:34
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

HM Pangestu

Advanced Bunny

  • Followers

    35

  • Threads

    3

  • Replies

    32

  • Points

    313

Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list