In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Tema

Advanced Bunny

1727595500 | from Redmi 4X

#11

Sokor koen
2017-11-08 12:01:41

Advanced Bunny

HM Pangestu Author | from Redmi 4X

#12

1727595500
Sokor koen

Wkwkkwkw kocak
2017-11-08 12:20:07

Advanced Bunny

HM Pangestu Author | from Redmi 4X

#13

TJ-wunata
nunggu update miui theme editor...
ato hp hrs root kl mau apply tema 3rd party (info yg ane dpt) kcu ...

Makasih om infonya, hehe
Nunggu aja deh..
2017-11-08 12:21:59

Advanced Bunny

HM Pangestu Author | from Redmi 4X

#14

1723060933
sama semuanya juga tar aja sabar gan nunggu update baru ni kan baru kluar yg baru

Sipp, nunggu aja.
2017-11-08 12:22:36

Rookie Bunny

1743093517 | from Redmi 4X

#15

ga bsa juga pakai yang itu gan
2017-11-11 09:05:33

Rookie Bunny

1743093517 | from Redmi 4X

#16

ini sudah yang baru tapi ga bsa juga gan kata nya eror
2017-11-11 09:06:32

Advanced Bunny

HM Pangestu Author | from Redmi 4X

#17

1743093517
ini sudah yang baru tapi ga bsa juga gan kata nya eror

Iya kan, masih belum bisa.
Mungkin nunggu update MIUI theme editor nya, hehehe
2017-11-11 10:03:57

Rookie Bunny

1639037291 | from mobile

#18

setelah up ke miui 9 ga bisa pake theme editor knpa ya gan tolong kasih tau solusi nya gan
2017-11-12 03:36:29

Rookie Bunny

Novi Marlina | from Redmi 4X

#19

Link tema ny donk
2017-11-12 10:11:19

Advanced Bunny

HM Pangestu Author | from Redmi 4X

#20

1639037291
setelah up ke miui 9 ga bisa pake theme editor knpa ya gan tolong kasih tau solusi nya gan

Infonya privasi tema udah berubah sekarang makin ketat makanya MIUI theme editor juga g mempan.
Ada yg bilang harus jd theme designer, klo g di root aja
Tapi belum nyoba sih, coba agan tanya master2nya, hehe
2017-11-12 10:19:07
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

HM Pangestu

Advanced Bunny

  • Followers

    35

  • Threads

    3

  • Replies

    32

  • Points

    313

Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list