In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Tips dan trik

Rookie Bunny

Tomy Sadewa | from Redmi 4X

#51

imot.nyantay
gpp emang begitu namanya klo di explorer gan. android 6 ke atas

oalah, semua berubah ya jadi unik code, kirain cuma saya aja, soalnya pas miui 9 aja jadi kaya gini,
2017-11-29 21:28:33

Pro Bunny

imot.nyantay Author | from Redmi 3X

#52

Tomy Sadewa
oalah, semua berubah ya jadi unik code, kirain cuma saya aja, soalnya pas miui 9 aja jadi kaya gin ...

ho oh emang begitu gan. di setting storage tetep kbaca kok merknya.
2017-11-30 05:05:10

Rookie Bunny

Tomy Sadewa | from Redmi 4X

#53

imot.nyantay
ho oh emang begitu gan. di setting storage tetep kbaca kok merknya.

malah belom ketemu merk nya sama sekali, kecuali pas nyolok ke pc
2017-11-30 06:24:29

Pro Bunny

imot.nyantay Author | from Redmi 3X

#54

Tomy Sadewa
malah belom ketemu merk nya sama sekali, kecuali pas nyolok ke pc

di settings > storage, kedetect apa gan?
2017-11-30 08:52:04

Rookie Bunny

Tomy Sadewa | from Redmi 4X

#55

imot.nyantay
di settings > storage, kedetect apa gan?

SANDISK SD CARD, ah bingung saya bro, gpp kali yah, aman kan?
2017-11-30 13:01:02

Pro Bunny

imot.nyantay Author | from Redmi 3X

#56

Tomy Sadewa
SANDISK SD CARD, ah bingung saya bro, gpp kali yah, aman kan?

nah klo ke detect merk di sana ya berarti aman gan. :)
2017-12-02 06:11:18
wahh ternyata punya ane palsu gan
2017-12-02 10:08:04
Success is a Journey, not a Destination

Advanced Bunny

Izan zan | from Redmi 5

#58

kok aku ga suport redmi 5 padahal mau ngecek
2018-08-27 13:44:50

Rookie Bunny

hbryanyan | from Redmi 5A

#59

sd insight gk kompatibel sm redmi 5a ya ?
2018-09-30 00:14:30

Advanced Bunny

Alf0717 | from MI 6

#60

mantabbb sekali... nambah pengetahuan
2018-10-01 02:15:44
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

imot.nyantay

Pro Bunny

  • Followers

    11

  • Threads

    4

  • Replies

    291

  • Points

    3501

3 Days Check-In
7 Days Check-In
21 Days Check-In
Oktober - 100 Balasan
Newbie Member
300.000 member
Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new

Xiaomi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list