In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi 4X

Semi Pro Bunny

Sugeng Pangestu | from Redmi 3

#41

nice info gank
2017-10-02 01:40:18

Master Bunny

takeru_can | from Redmi Note 4

#42

 yang paling parah adalah rom sudah diinjek dengan malware, sehingga tidak heran hp xiaomi banyak bermunculan iklan tiba-tiba ketika digunakan.bahasanya aneh susah dimengerti masak diinjak?bahasa Inggrisnya sih mkn itu tp yg LBH enak lh didengarnya?jgn cm andalkan google translate lh tapi yah diedit2 lagi.ini cm saran lho.
2017-10-03 16:55:23

Rookie Bunny

Kanrui | from Redmi Note 4

#43

Kairul
global stabil,ke globak stabil tinggal download dari updater ,step by step rom update nya ,tetakhi ...

ane kok 8.5.8.0 ya, apa itu palsu?
2017-10-03 22:02:37

Master Bunny

Kairul Author | from Redmi 4X

#44

Kanrui
ane kok 8.5.8.0 ya, apa itu palsu?

itu nougat atau marsmallow
2017-10-03 22:48:20

Master Bunny

Kairul Author | from Redmi 4X

#45

takeru_can
 yang paling parah adalah rom sudah diinjek dengan malware, sehingga tidak heran hp xiaomi banyak b ...

di injek----di inject (di susupkan/dimasukan bersamaan dengan),begitu juragan
2017-10-04 00:10:46

Rookie Bunny

1727252348 | from Redmi Note 4

#46

Kanrui
ane kok 8.5.8.0 ya, apa itu palsu?

asli kok gan. ane juga versi nya itu. pake mido. Udah nougat.
2017-10-04 13:48:45

Rookie Bunny

Petjah | from Redmi 4X

#47

Bermanfaat
2017-10-06 02:50:57
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Kairul

Master Bunny

  • Followers

    46

  • Threads

    41

  • Replies

    2000

  • Points

    7265

3 Days Check-In
7 Days Check-In
21 Days Check-In
September - 100 Balasan
November - 100 Balasan
Sep-100 replies in a month
Nov-100 replies in a month
150.000 Pengguna
Xiaomi HQ
900K
Throw Back with Mi 2018
Name The Color

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list