Witajcie Mi Fani. Jakiś czas temu zostałem ogłoszony na gali jako Mi Fan 2021 w kategorii wsparcie techniczne. Jedną z nagród jest metalowy plakat wykonany przez Displate na wybrane zdjęcie, który właśnie dzisiaj do mnie dotarł. Jako że nie jestem osobą która robi zdjęcia postanowiłem się skonsultować z moim wujkiem w kwestii czy on posiada jakieś zdjęcia warte uwagii. Wspólnie wybraliśmy jedno zdjęcie. Zdjęcie zostało wykonane smartfonem Redmi note 8 pro przez mojego wujka. Za nagrodzenie mnie chciałem jeszcze raz podziękować _doMino_ oraz wam wszystkim którzy na mnie głosowali. Co do plakatu to dokładność co do szczegółów jest na prawdę dobra, a wykonanie na jak najbardziej wysokim poziomie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree