In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

MIUI General

Advanced Bunny

Hijrah As Author | from Redmi Note 4

#31

Tri angga
gan ini kenapa kok notifikasinya  kgk bisa dan tulisan ya gitu

sob pake rom stabl atau beta HH nya
2017-09-26 02:28:19

Rookie Bunny

1724780300 | from Redmi Note 4

#32

saya gak bisa unlock tetep di miui 8
2017-09-26 02:57:03

Advanced Bunny

Ucuf | from MI 5C

#33

untuk mi5c dunk.....
2017-09-26 15:51:22

Rookie Bunny

Arianzyah | from app

#34

Redmi 2 Prime, ulas donk kak
2017-09-27 07:28:27

Rookie Bunny

Arianzyah | from app

#35

Rom stable 8.5
2017-09-27 07:29:11

Rookie Bunny

Nugroho slamet | from Redmi Note 4

#36

resmi note 4 Rom stabil upgrade ke Beta caranya gimana gan?
2017-09-27 07:52:51

Rookie Bunny

zodique | from Redmi 3

#37

Hijrah As
sob pake rom stabl atau beta HH nya

rom global beta
2017-09-27 12:11:18

Advanced Bunny

Hijrah As Author | from Redmi Note 4

#38

zodique
rom global beta

biasa nya langsung ada update dri ota di HH sobat
2017-09-28 05:30:26

Advanced Bunny

black_rainbow | from Mi 4i

#39

mi4i kena skip lagi nih ya kayanya
2017-09-28 18:32:29

Rookie Bunny

Wido Pohandi | from Redmi 4X

#40

BI nya ada apa gak bang di rom 7.9.22
2017-09-28 23:40:46
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Hijrah As

Advanced Bunny

  • Followers

    3

  • Threads

    2

  • Replies

    29

  • Points

    499

Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new
Copyright©2016-2019 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list