quoteurl=home.php?mod=space&uid=6407086311Janiszu/url dla przykładu - pierwszy wpis na forum Samsunga jak wpiszesz w Google "Samsung s20 fe sot" to przeczytasz, że po roku ma niecałe 4 godz sot... ja po roku użytkowania Mi10T i grania kilka godzin codziennie i ładowania często 2 razy dziennie mam 8 godz sot bez problemu minimum.... też mi optymalizacja w Samsungu, a i inne wpisy potwierdzają to.../quote ale ja nikogo nie zmuszam ja wyraziłam swoje zdanie mam mi9t pro i gdyby nie brak aktualizacji zabezpieczeń ostatni 1.06.2021<br> to telefon bardzo dobry (każda aktualizacja ciągnęła za sobą błędy resety telefonu nie działający aparat i wiele innych) <br> Firmowy A51 aktualizacje grudzień 2021 a co do baterii Samsung jest eksploatowany ekstremalnie i daje radę cały dzień mam go 1.5 roku.<br> Doszłam do wniosku że każdy telefon ma dobre i złe strony więc wybór należy do kupującego ja po 6 latach używania xioami raczej nie dam się skusić na nowości z tej firmy bo to już nie jest to xioami co 6 lat temu. |
In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree