Witam, mam problem z moim POCO F3. Mianowicie w niektórych grach Adaptive Sync przełącza mi matrycę w tryb 60hz, mimo że karta graficzna jest w stanie uzyskać więcej fps-ów. W ustawieniach mam teoretycznie wszystko ustawione na sztywno. ![]() Na przykład w Timbermanie mam 120fps-ów i 120hz. ![]() Jednak w Minecrafcie czy w Robloxie mam już 60fps-ów i 60hz. ![]() ![]() Mocno na to nie nażekam, ale wiem że różnica pomiędzy 60hz a 120hz jest ogromna, bo mam monitor 144hz. Dzieje się tak w większości gier i tak mnie zastanawia czy to nie za sprawą Game Turbo. Prosiłbym o pomoc, jednak problem nie jest jakąś uciążliwy. |
In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree