![]() Merhaba Mi Fanlar, Geçtiğimiz günlerde Redmi Note 8 için Android 11 tabanlı MIUI 12.5.1 sürümü yayınlandı. Sizler için romu kendi cihazıma kurdum ve pil testi yaptım. Gelin test sonuçlarına birlikte bakalım. ![]() Cihazımı saat 6.39'da şarjdan çektim. ![]() Gün içerisinde WhatsApp, Telegram gibi uygulamalardan haberleşme; Instagram, Facebook gibi uygulamalardan ise sosyal medyada dolaştım. Bu süre zarfında 5 saat 38 dakika pil süresi aldım. ![]() Bu sürenin 2 saat 23 dakikalık kısmında arkadaşlarımla Call of Duty Mobile oynadım. Oyunun grafik ayarları en düşük, kare hızı ayarları ise çok yüksekte idi. ![]() Instagram'ı ise 35 dakika 40 saniye kullandım. ![]() MIUI 12.5.1 sürümünün pil testleri bu şekildeydi. isterseniz bu verileri MIUI 12.0.2 RCOMIXM sürümünün pil testi ile karşılaştıralım. ![]() Toplamda 3 saat 24 dakika ekran süresi aldım. ![]() 3 saat 24 dakika sürenin 1 saat 15 dakikasında Call of Duty: Mobile oynadım. ![]() Kalan sürenin 23 dakikasında Instagram'da dolaştım. ![]() MIUI 12.0.2 sürümünün pil testi bu şekildeydi. MIUI 12.5.1 sürümünde daha fazla oyun oynamama rağmen daha yüksek bir pil performansı aldım. Cihazınıza henüz MIUI 12.5.1 güncellemesi gelmediyse bu linkten güncellemeyi indirebilir ve nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz. ![]() Siz MIUI 12.5.1'in pil performansı hakkında ne düşünüyorsunuz, yorumlardan bizimle paylaşmayı unutmayın. Teşekkürler ✌️ ![]() |
In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree