In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Xiaomi 11T Series

Rookie Bunny

6522614563 Author | from app

#11

Up
2021-12-10 12:03:59

Pro Bunny

Mr. Greg | from Mi Note 10

#12

7,5 juta bang inget. Tentu saja pasti ada bug. Tinggal tunggu updatean terbaru. Jangan lupa kirim keluhan di service & feedback. Trik biar direspon cepet ajak temen temen sesama pemakai buat report hal yang sama.
2021-12-10 12:34:13

Rookie Bunny

6522614563 Author | from app

#13

Mr. Greg
7,5 juta bang inget. Tentu saja pasti ada bug. Tinggal tunggu updatean terbaru. Jangan lupa kirim keluhan di service & feedback. Trik biar direspon cepet ajak temen temen sesama pemakai buat report hal yang sama.

Kalo Agan Sendiri apa mengalami hal yg serupa?
2021-12-10 12:37:49

Rookie Bunny

6522614563 Author | from app

#14

Gatau cara report nya
2021-12-10 12:38:22

Master Bunny

Adyatma_Faiz | from app

#15

game ap gan?
2021-12-10 16:22:09

Rookie Bunny

6522614563 Author | from app

#16

Engga game aja Gan
2021-12-10 16:22:38

Rookie Bunny

6522614563 Author | from app

#17

Adyatma_Faiz
game ap gan?

Kadang kalo pake Hotspot/Charge HP, kalo panas suka jadi lag gitu, harus didiemin dulu
2021-12-10 16:23:05

Rookie Bunny

6522614563 Author | from app

#18

up
2021-12-10 18:15:33

Master Bunny

Adyatma_Faiz | from app

#19

biasa itu engine nurunin refresh rate ane lebih sering kalau setelah kelar main game doang sih bgitu ga lama balik normal lagi
2021-12-11 08:44:54

Rookie Bunny

6522614563 Author | from app

#20

Adyatma_Faiz
biasa itu engine nurunin refresh rate ane lebih sering kalau setelah kelar main game doang sih bgitu ga lama balik normal lagi

Jadi semua ngalamin juga kayanya ya Gan? sayang banget ya , padahal SD 888, Poci X3 Pro ane gak kaya gini soalnya
2021-12-11 08:47:09
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

6522614563

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    1

  • Replies

    28

  • Points

    89

Read moreGet new

Xiaomi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list