In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi 10 Series

Keren juga hasil kamera Redmi 10, nice om
2021-11-08 07:17:06
Try it, Write it, Share it!

Master Bunny

slamet33 | from app

#32

luar biasa
2021-11-08 08:32:57

Pro Bunny

Robertsoeryo Author | from app

#33

quoteurl=home.php?mod=space&uid=6189348827GMK_Wardhana/url
Bagus juga kalo siang2/quote

Kalo di cahaya cukup, selalu bagus hasilnya om, kalo low light bisa pake mode pro sih tapi kalo mau maximal ya harus pake tripod. hehe
2021-11-08 08:37:05

Pro Bunny

Robertsoeryo Author | from app

#34

Sopiahvia
lebih ajib dari R9 pastinya

yoi om, saatnya upgrade ke jagoan baru.. hehe
2021-11-08 08:37:35

Pro Bunny

Robertsoeryo Author | from app

#35

FajarMukharom
Keren juga hasil kamera Redmi 10, nice om

sejauh sy coba sih, di kondisi cahaya cukup selalu bagus hasilnya om.. tinggal edit edit dikit jadi tambah mantapp.. hehe
2021-11-08 08:38:37

Pro Bunny

Robertsoeryo Author | from app

#36

Peter Chandra
nice gan

makasih ya om
2021-11-08 08:38:54

Rookie Bunny

zoahae | from app

#37

foto dari hp aja sekeren itu, jadi pengen belajar maksimalin kamera redmi 10 nih
2021-11-08 10:04:24

Pro Bunny

Robertsoeryo Author | from app

#38

6504851296
foto dari hp aja sekeren itu, jadi pengen belajar maksimalin kamera redmi 10 nih

Gass... Redmi 10 udah bisa banget kok hasilin foto bagus kak, xang penting sering jepret-jepret aja. Hehehe
2021-11-08 10:09:30

Semi Pro Bunny

LiJanCoeg | from app

#39

mantep hasilnya
2021-11-08 11:02:51

Advanced Bunny

AF1N | from app

#40

goodjob
2021-11-08 12:28:20
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Robertsoeryo

Pro Bunny

  • Followers

    64

  • Threads

    36

  • Replies

    435

  • Points

    1501

3 Days Check-In
7 Days Check-In
21 Days Check-In
Xiaomi Nomor 1
Xiaomi 11T Poster

Read moreGet new

Xiaomi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list