In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 4

[Diskusi] Folder restriction introduced in Android R

2021-10-19 08:32:09
129 4
Kalau benar sampai tidak bisa diakses lagi, mohon solusinya gan
2021-10-19 08:32:09
Favorites RateRate

Pro Bunny

arga7 | from Redmi Note 8 Pro

#1

jdi read only doang, g bs edit / write, atau coba pakai apl pihak ke tiga
2021-10-19 09:55:07

Special Team

Hamid Hanafi | from Redmi Note 8 Pro

#2

Pakai app file manager pihak ketiga
2021-10-19 11:31:08

Master Bunny

pindahan 1839544683 | from Redmi Note 8 Pro

#3

maksudnya "kalau bener" tuh gimana ya hehehe... android 11 kan sdh di mana2. dan memang kalau pake file manager bawaan hp, cuma bs liat "halaman kosong" kalo klik folder android.... hp saya yg sdh android 11 di hp ssmsong sih, dulu sama ky xiaomi, folder android diklik hasilnya hlm kosong, tp skr pake file manager bawaan sdh blh lihat (lihat doang) isinya, tp tetep ga bs ngapa2in.... kl mau ngapa2in hrs pake file manager lain, cari aja di playstore/getapps kan banyak mcm...... yg di xiaomi blm testing, krn poco x3pro dipake anak ngegame, ga blh dipinjem buat diutik2 hehehehe
2021-10-19 11:39:04

Wizard Bunny

Ajis Restu | from app

#4

hp yg masih dibawah android 11 ga ngaruh
2021-10-19 17:16:58
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

BlazeHaze

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    2

  • Replies

    0

  • Points

    20

Read moreGet new

Xiaomi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list