In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Sumber

[Gambar Latar] kenapa live wallpaper saya tidak ada suaranya ya

2021-09-02 09:11:48
364 8
Live wallpaper tidak ada suaranya
2021-09-02 09:11:48
Favorites RateRate

Rookie Bunny

rendra alif | from app

#1

pertanyaan yang absurd sekali
2021-09-02 11:09:56

Rookie Bunny

6412491893 | from Redmi Note 9 Pro

#2

uninstall pembaruan temanya aja
2021-09-02 12:18:59
setahuku memang gak da suaranya...
2021-09-02 12:49:28
Emang bisa pakai suara yak?
2021-09-02 15:29:42

Rookie Bunny

6412491893 | from Redmi Note 9 Pro

#5

Ricky M Syarif
Emang bisa pakai suara yak?

ini screenshoot dari video yang mau di jadiin wallpaper bergerak, di kanan atas ada tombol speaker buat aktifkan suara atau bisu
2021-09-02 16:32:08

Rookie Bunny

6482603666 | from app

#6

Belong
setahuku memang gak da suaranya...

device old macam note 4x ada suaranya kalo live wallpaper
2021-09-04 18:03:45

Rookie Bunny

6404656308 | from Redmi Note 8

#7

Belong
setahuku memang gak da suaranya...

dulu adaa
2021-10-15 22:23:12

Rookie Bunny

535613129 | from app

#8

iya, baru sadar.<br>
Kok jadi ngak ada suaranya yah ....
sudah tau cara fixnya ngak Brok?
2021-11-17 13:03:34
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

K - Abie

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    1

  • Replies

    2

  • Points

    23

Newbie Member

Read moreGet new

Xiaomi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list