In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi

Semi Pro Bunny

SamWays | from Redmi Note 9 Pro

#11

berarti pas ya
2021-06-21 13:47:31

Advanced Bunny

1755395506 | from Redmi Note 9 Pro

#12

Klo mau aman mending beli kabel data auto disconneting dr merk McDodo ,vivan , baseus dan yg lain2 , cek aja di online shop bnyk yg jual
2021-06-21 16:03:01

Rookie Bunny

1705602275 | from app

#13

pernah coba pake kabel charging yg ada indikator watt nya, bener auto cut off pas penuh.. angka di indikator nunjukin 0watt dari pas mulai ngecas 24watt pake charger 33watt
2021-06-21 16:04:28

Semi Pro Bunny

1653550896 | from Mi 9T Pro

#14

tak lama lagi  ada berita baru, korban mati terbakar gara2 hp sering tidak lepas charger semalam
2021-06-21 18:20:11

Rookie Bunny

6443017347 | from Redmi Note 9 Pro

#15

cara menjaga batrai xiaomi gimana yah biar tetep hemat dan awet
2021-06-21 21:45:49
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

1652443256

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    1

  • Replies

    1

  • Points

    16

Read moreGet new

Xiaomi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list