Droga firmo (do niedawna moja ulubiona) przestaję cię lubić. Chwała wam za nowe - coraz nowsze smartony ...ale... wprowadzacie na rynek milion-pięćset-sto-dziewięćset nowych modeli ale za skurczybyka nie panujecie nad ich dostępnością na rynku. Cóż mi z reklamy, że dany smartfon jest jedyny i niepowtarzalny, skoro w salonie firmowym dowiaduję się, że mam się o niego pytać za 2 tygodnie (sic!) i co dodatkwo - że żadnej pewności, że faktycznie będzie. KROPKA - skończyło się...już nigdy, żadnego smartfona spod znaku Xiaomi. Dodam sprostowanie. NIE CHODZI O MI11 ULTRA, ALE O NAJZWYKLEJSZY nisko budżetowy REDMI NOTE 10 PRO |
In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree