In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi

[Tanya Jawab] Bolehkah cas hape diatas 50%

2021-03-24 18:50:19
251 9
Apakh boleh cas hape pada persentase baterai di atas 50%? Atau harus dibawah 50% tolong dijawab ya! Makasi..
2021-03-24 18:50:19
Favorites RateRate

Special Team

Hamid Hanafi | from Redmi Note 8 Pro

#1

Boleh
2021-03-24 19:00:09

Advanced Bunny

Roedi Legox | from app

#2

menurutku boleh
2021-03-24 19:11:26

Semi Pro Bunny

1746700217 | from app

#3

boleh aja bos
2021-03-24 21:54:21

Master Bunny

pindahan 1839544683 | from Redmi Note 8 Pro

#4

ngecas itu tergantung yg punya, yg pake hp ya. gak ada ilmu pasti 😁 saya kl mau ninggalin rumah agak lama, biarpun masih 89% bakal saya cas sampe jd 100% hehe... tp kl diem di rumah doang, nunggu sampe di bwh 60% biar cpt ngecasnya.. krn 90% ke 100% ampir sama lamanya ky ngecas dr 60% (atau lbh rendah) ke 100%.. saya pake redmi note8pro sdh quick charge dan msh waras quick chargenya 😊
2021-03-24 21:58:28

Wizard Bunny

ditonyo | from Redmi Note 9 Pro

#5

boleeh² ajaa oom...
2021-03-25 02:02:36

Master Bunny

Jonathan Willson | from Redmi Note 8 Pro

#6

boleh
2021-03-25 08:39:37

Rookie Bunny

Shodiq priyono | from Redmi Note 8

#7

boleh aja, kan hp lu
2021-03-25 10:21:44

Advanced Bunny

6380878899 Quokka | from Redmi Note 9 Pro

#8

gpp, khan ini baterai Li-ion
2021-03-25 20:24:59

Advanced Bunny

1621271041 Author | from app

#9

6380878899 Quokka
gpp, khan ini baterai Li-ion

Emang kalau li-on kenapa gan?
2021-03-25 21:03:00
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

1621271041

Advanced Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    9

  • Replies

    19

  • Points

    134

Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list