In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Tips dan trik

Special Team

Radityo Adi S Author | from Redmi Note 7

#81

Eric Sloth
Wihhh leh uga, gk perlu repot install apk lagi wkwkwkwk

yoi tinggal langsung gaskan
2021-03-18 10:23:04
Salam damai dari saya untuk kalian semua

Regards,
Radityo

Special Team

Radityo Adi S Author | from Redmi Note 7

#82

Ersyi
Gak ribet juga om. Pas ketik speed test kan langsung muncul web nya speed test.net, tinggal klik.<br>
Nih ane test pk browser DuckDuckGo, sorry gak pk Chrome, krn menurut ane DuckDuckGo the best browser utk term speed and Privacy.. 😆<br>
Nih hasil nya. Cepet juga krn ngetest nya jam 4:30 am alias dinihari... Wkwk

iya bener cuma lebih enak lg manfaatin google chrome om, karena di semua hp pasti ada google chrome
2021-03-18 10:23:46
Salam damai dari saya untuk kalian semua

Regards,
Radityo

Special Team

Radityo Adi S Author | from Redmi Note 7

#83

Slamet three
di bekasi telkomsel ampas anjim 😂

kudu siapin kopi yg banyak itu mah wkwkwk
2021-03-18 10:24:06
Salam damai dari saya untuk kalian semua

Regards,
Radityo

Special Team

Radityo Adi S Author | from Redmi Note 7

#84

Kelleurzeinn
Pake ISP apa itu om? Lmyan besar tuh speed nya

saya pakai XL Home om, lumayan ga sampe 300rb dapet speed 30mbps
2021-03-18 10:24:45
Salam damai dari saya untuk kalian semua

Regards,
Radityo
thank infonya, sudah saya praktekan lama.. hehe
2021-03-19 08:54:24
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Radityo Adi S

Special Team

  • Followers

    182

  • Threads

    52

  • Replies

    1968

  • Points

    8066

3 Days Check-In
7 Days Check-In
21 Days Check-In
40 Days Check-In
Community Advisor
Throw Back with Mi 2018
Name The Color
1 Juta Member
Challenge Photographer
X-Men Favorite Medal
App Maniac
Mi Challenge Got Talent
Mi Challenge Comics
Mi Fan de 2021
Valentine's Day Medal
2 Juta Member Mi Community
Redmi Love Story Challenge
Online Short Movie Class
Online Battle Quiz
Phone Finder
POCO M3 Feature
POCO M3 Color
Online Battle Quiz

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list