In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Fotografi

[Album] Tes GCAM Mod - Kamera Tele 5x

2021-01-15 05:59:26
746 45

Rookie Bunny

Qoritrucci | from Redmi Note 9 Pro

#41

aawww cuteee
2021-01-15 18:15:49

Pro Bunny

Mr. Greg Author | from Mi Note 10

#42

netizen nyinyir
ga ngaruuuh, ga kehasut, ga keracun wleee 😆.. tetap pake kamera stock saja akumah 🤣🤣.. emang yg ultracam sama parrot kenapa mereka? masi bingung porting? seingetku mereka yg nekat dan sedikit gila ke sharpening & colouring nya deh.. udalama ga login disana soale 🤭 takut wkwk

Kali nanti khilaf jiahahaha 🤣 ntah kenapa nyaman aja pake urnyx om 😁 yah meskipun ada kekurangannya, nyari yang best all agak susah
2021-01-15 21:20:34

Advanced Bunny

t.permana | from Redmi Note 8

#43

Mr. Greg
Ini bisa di set kamera nya. Soalnya default rancu. Wide nya ketukar Macro.

saya belum ngeri pengaturannya.. kalo saya pake gcam parrot sama joker3
2021-01-16 11:38:53

Advanced Bunny

t.permana | from Redmi Note 8

#44

netizen nyinyir
urnyx sih kayaknya, diliat dari tajem²nya, terus saturasi ga lebay 🤭.. ciri khas modder itukan gitu

apalan wae si om.. 😁
2021-01-16 11:39:52

Wizard Bunny

Anjar Arkhana | from Redmi Note 5A

#45

eh cius itu Matanya real Abu2?  Unyu2 Caty nya 😁
2021-01-16 12:30:35
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Mr. Greg

Pro Bunny

  • Followers

    31

  • Threads

    31

  • Replies

    1592

  • Points

    3928

3 Days Check-In

Read moreGet new

Xiaomi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list