In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi 9C

[Tips] cara split screen redmi 9c

2020-12-21 13:55:45
358 6
Saya baru beli redmi 9c, tapi ternyata pas saya coba saya baru tau kalo gabisa split screen. Gimana ya caranya biar bisa split screen? Mohon pencerahannya kawan kawan :(
2020-12-21 13:55:45
Favorites1 RateRate

Pro Bunny

Stiltia Isabella | from Redmi Note 8

#1

hape low entry Xiaomi nggak punya fitur Split Screen gan
2020-12-21 19:21:32

Rookie Bunny

RJ Soft ID | from app

#2

bisa bro
2021-06-13 16:15:20
6462522360
bisa bro

gimana bisa nya
2021-06-15 23:41:29
Stiltia Isabella
hape low entry Xiaomi nggak punya fitur Split Screen gan

redmi 4x bisa kenapa redmi 9c ga bisa
2021-06-15 23:42:12

Rookie Bunny

RJ Soft ID | from app

#5

gafar 6390716896
gimana bisa nya

pake aplikasi My gesture di play store
2021-06-16 07:13:26

Advanced Bunny

ZUZUZAZA | from app

#6

bisa gan ana tau caranya... tinggal download aja app di Play Store "Split Screen yg devnya Estang" nah itu nanti tinggal ikuti aja petunjuknya trus ke nav bar & taruh sourcut ke nav bar klo mau split screen tinggal buka app trus pencet sourcut td & layar udah terbelah tinggal pilih app ke 2
2021-06-23 18:58:31
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

1904839660

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    1

  • Replies

    0

  • Points

    5

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list