![]() SEVGİLİ Mİ FANLARI Yeni bir haftadan herkese merhabalar. Haftalık oyun/yarışma etkinliklerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu haftanın oyunu bir zeka oyunu. Çok ufakta olsa basit matematik bilgisi de gerektiriyor. Ufak bir dikkat ile birçoğunuzun yapacağını düşünüyorum. Sorunun zorluk derecesini orta seviye olarak ayarladım. Bakalım kimler doğru yanıtı bulabilecek. Oyun Kuralları
Aşağıda Soru İşareti Bulunan Kısıma Hangi Sayı Gelmelidir? ![]() Herkese Başarılar… Daha Fazlası için BENİ TAKİP Edebilirsiniz. ![]() DİĞER KONULARIMI'DA ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ * Sd Kart Nedir? Sd Kart Türleri Nelerdir? * Forum için İçerik Üretirken Yazı Fontu Renk Tonlamalarına Dikkat Ediyormuyuz * Puzzle Oynamayı Severmisiniz “Mi 10T Serisi Puzzle Yarışması” * Bulmaca Çözmeyi Severmisiniz “Mi 10T Serisi Bulmaca Yarışması” * Mi 10T Pro Kamera Özellikleri ve Fotoğraflar * Mi 10T Hakkında Sıkça Sorulan Sorular * Hayal Gücünüzü Ortaya Çıkarın "Mi 10T Hatıra Fotoğraf Yarışması" * Mobil Cihazlarımızda Sıklıkla Kullanılan Bazı Sensörleri Yakından Tanıyalım * Mi Bunny “Labirent Oyunu” * Hangi Operatör Nerede Daha İyi Çekiyor "nPerf" * Mi Fanlar Yarışıyor * “Mesajlar Web” ile Bilgisayar Üzerinden Mesaj Yollamak * Google Arama İpuçları “Google Amcamızı ne kadar Tanıyoruz” * Google Mesajlar Uygulaması “Bazı Link sorunları Giderildi” * Google Eğlenceli İp Uçları * Hangi Ekosistem Ürünlerinde Kampanya Olsun İstersiniz * Fotoğrafta Kaç Adet Mi Bunny Var? |
In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree