In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Aksesoris

Rookie Bunny

6386790220 | from Redmi 7

#11


cara dapetin update an 12 gimna siu:(gagal mulu
2020-11-27 13:35:18

Master Bunny

Rosidy | from Redmi Note 8

#12

6371377392
udh bro beneran dh,udh gw instal tuh 300mb an,tapi tiba² ngilang,trus berubah gitu lgi

coba check file di aplikasi Unduhan gan...klo udah kelar pasti ada file Unduhan di penyimpanan
2020-11-27 14:17:52

Master Bunny

Rosidy | from Redmi Note 8

#13

6371377392
udh bro beneran dh,udh gw instal tuh 300mb an,tapi tiba² ngilang,trus berubah gitu lgi

coba check file di aplikasi Unduhan gan...klo udah kelar pasti ada file Unduhan di penyimpanan
2020-11-27 14:22:05

Advanced Bunny

Black Jecc | from Redmi 5 Plus

#14

ok
2020-11-27 15:21:30

Master Bunny

Rieaz McVallenz | from MI 8

#15

6386790220
cara dapetin update an 12 gimna siu:(gagal mulu

kalo ga dapet via OTA install manual via recovery saja
2020-11-27 16:30:34

Master Bunny

Mr. Joee | from Redmi Note 9 Pro

#16

Kalo uda di install ga mgkin gini, mungkin yg udah "download" bukan "install"..
2020-11-27 16:38:06

Rookie Bunny

@rikomustofa_ | from app

#17

makanya jgn pke perasaan 😁😁
2020-11-27 16:43:47

Pro Bunny

Stiltia Isabella | from Redmi Note 8

#18

kok font huruf dan angka beda ya 😄😄
2020-11-27 17:38:16

Grand Master Bunny

ikur2114 | from app

#19

Tar tunggu nanti juga dapat
2020-11-27 18:28:20

Rookie Bunny

6371377392 Author | from app

#20

nah ni dia,baru muncul lagi
2020-11-27 21:15:41
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

6371377392

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    3

  • Replies

    8

  • Points

    39

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list