![]() Namaste Dear Mi fans, We have many talented Mi Smart phone photographers in Our 'Mi fan club - Nepal' Facebook group. I ask them each week for beautiful shots and they also love to post their beautiful pics taken from Mi Smart phones. So i decided to post their best photos in Mi Community - Region - Nepal SF Every week . Every week Mi fans from Nepal submit beautiful pic at anouncement of new volume at mi fan club-Nepal Facebook closed group. I want to thanks 'Mi Nepal Fan club- Nepal' facebook group Members for your beautiful pictures. Share your love for talented mi fans & Don't forget to vote. You can vote for 3 multiple photos at same time. Lets take a look at vol. 2.0, 1. ![]() Bee J Raigai Redmi 8 2. ![]() Birat Siddhika KC mi 10T pro 3. ![]() Chandan Khatri RN8P 4. ![]() Coincident Sanjog mi note 10 lite 5. ![]() Kamal Nepal RN7P 6. ![]() Sagar Poudel RN9P, Place: pokhara 7. ![]() Sudip Pradhan RN9P 8. ![]() Suman Pachhai RN8 Snapseed, bhaktapur.jpg (2.16 MB, Downloads: 0) 2020-11-21 16:25:47 Upload Suman Pachhai RN8 Snapseed, Place: Nyatapole Temple, Bhaktapur 9. ![]() Uday Cammeracharya RN9PM, Place: Khokana, Lalitpur 10. ![]() समिर भट्टराई RN8 You can visit our Previous Vol. Also: Photos from Mi Fan Club Nepal, vol. 1.9 weekly Thank You. |
Rate
-
Number of participants 1 Experience +10 Pack Reason