In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Fotografi

[Panduan] FILTER ND DAN FUNGSINYA

2020-09-08 15:55:05
2410 58

Master Bunny

thias_disini | from Redmi Note 8 Pro

#11

menyimak graaak... duh jadi pengen praktek langsung di lapangan😁
2020-10-10 15:47:07

Pro Bunny

nanietambu | from Redmi Note 7

#12

👍
2020-10-10 16:09:50

Rookie Bunny

4152472312 | from Redmi Note 8 Pro

#13

perfectly
2020-10-10 18:11:44

Rookie Bunny

4152472312 | from Redmi Note 8 Pro

#14

not hilo
2020-10-10 18:13:17
makainya di hp gmn om? dijepit gitu kah harga berapa? beli di toko kamera atau dmn, thanks :)
2020-10-10 18:49:24

Moderator

alungstiff Author | from app

#16

Ali Yusdi
makainya di hp gmn om? dijepit gitu kah harga berapa? beli di toko kamera atau dmn, thanks :)

ada yang pake jepitan kaya punya salah satu brand
ada yg pake adapter
tergantung kreasi kita aja
2020-10-10 18:53:08

Semi Pro Bunny

Apriant | from Redmi Note 9 Pro

#17

Nd 10 stop
2020-10-10 18:53:58

Pro Bunny

Ri Yan | from Redmi Note 4

#18

sampe sekarang filter nd masi aga mahal harga nya ditambah mesti biat custom mounting kalo mau di aplikasiin
nice post mas
2020-10-10 18:54:35

Moderator

alungstiff Author | from app

#19

Ri Yan
sampe sekarang filter nd masi aga mahal harga nya ditambah mesti biat custom mounting kalo mau di aplikasiin
nice post mas

hooh
ada juga kok yg udah ada jepitannya
merk f****i ane gak bisa ngasi tau nama merk dimari soalnya gaboleh kayanya
2020-10-10 18:56:51

Moderator

alungstiff Author | from app

#20

Apriant
Nd 10 stop

bagus gan nd1000 ya
dapet harga berapa?
2020-10-10 18:59:40
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

alungstiff

Moderator

  • Followers

    638

  • Threads

    60

  • Replies

    631

  • Points

    4135

3 Days Check-In
7 Days Check-In
21 Days Check-In
40 Days Check-In
Throw Back with Mi 2018
400K Mi Fans
300K Mi Fans
500K Mi Fans
Answer Mi #1
Answer Mi #3
Ulang Tahun Xiaomi ke-10
3 Tahun Mi Community
ContributeTogether
Facebook Reviewer
Mi Challenge 2020

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list