In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 8

Master Bunny

Eric Sloth | from Redmi Note 5

#41

ohhhhhhh
2020-08-31 07:19:56

Grand Master Bunny

YUSUF NUR FAUZAN | from Redmi Note 4

#42

Lagi dan lagi.. Buat thread bukan dari sumber yang resmi dari Xiaomi. Bikin risih aja nih. Ya kalo buat thread itu yang jelas dan sumber terpercaya gan. Diskusi apa lagi coba? Moderator udah buat tuh bisa disimak. Kalo udah nyimak pasti tau dong.
2020-08-31 07:23:54

Master Bunny

Rosidy | from Redmi Note 8

#43

setuju ama koment diatas 😁
2020-08-31 07:29:38

Advanced Bunny

1583910228 | from Redmi Note 8

#44

2020-08-31 08:25:32

Advanced Bunny

1583910228 | from Redmi Note 8

#45

2020-08-31 08:27:44

Pro Bunny

Hafiizh_ | from app

#46

udh yg penting pada sabar aja! jgn pada nanya Redmi xx kapan sih?
2020-08-31 09:10:24

Rookie Bunny

1854464980 | from Redmi Note 5

#47

#RedmiNote5Fans
😌 yah, sabar aja redmi note 5 masih lama

wkwk iy msh sabar menunggu
2020-08-31 09:50:00

Banned

Eko_SB | from Redmi 8A Pro

#48

waiting... progress.. loading..
2020-08-31 09:53:12

Advanced Bunny

RMN8 | from Redmi Note 8

#49

horee..., redmi note 8 nunggu 2 bln lagi
2020-08-31 10:16:14

Advanced Bunny

1863218936 | from Redmi 7

#50

pernah baca juga ga tau bener apa gak nya,, rata" tar dpt update miui 12 di akhir 2020 dan di awal 2021 ini ga tau bener apa kgk nya jdi nya msh simpang siur juga:v
2020-08-31 10:56:18
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

lasting

Semi Pro Bunny

  • Followers

    20

  • Threads

    52

  • Replies

    338

  • Points

    1364

Ulang Tahun Xiaomi ke-10
Answer Mi #4

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list