In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi 9

Semi Pro Bunny

Draa.17 Author | from app

#11

dedi gunari
redmi 9 kayaknya pas buat keperluan kegiatan sekolah metode Daring..... mantap gan....

wah lumayan buat belajar yaaa hehehehe
2020-07-28 17:15:39

Semi Pro Bunny

Draa.17 Author | from app

#12

1901606906 | efabe.mtr
yakin..! ni hape emang Jawara di kelasnya.. ✨🏆✨

mantappp kakk
2020-07-28 17:16:14

Rookie Bunny

6262956141 | from Redmi Note 8 Pro

#13

kebetulan ane juga punya redmi 9 dan rn8p, kayak kembar beda warna doang sama lingkarannya. tapi redmi 9 masih perlu update lg, belum perfect miui nya msh bnyk bug. di fast charging kadang gak respon, icon kalender tanggal stag diangka 16, multi tasking blur.. apa ada yg ngalamin juga ?
2020-07-28 17:52:04

Rookie Bunny

6229163613 | from Redmi Note 7

#14

nice
2020-07-28 17:59:57

Semi Pro Bunny

Draa.17 Author | from app

#15

6262956141
kebetulan ane juga punya redmi 9 dan rn8p, kayak kembar beda warna doang sama lingkarannya. tapi redmi 9 masih perlu update lg, belum perfect miui nya msh bnyk bug. di fast charging kadang gak respon, icon kalender tanggal stag diangka 16, multi tasking blur.. apa ada yg ngalamin juga ?

iyaaa bener tuh banyak bug nyaa
2020-07-28 18:01:44

Pro Bunny

Chenjx14 | from Mi 10

#16

nice info
2020-07-28 18:39:16

Semi Pro Bunny

Draa.17 Author | from Redmi Note 7

#17


terimakasi mas
2020-07-28 18:42:19

Pro Bunny

1773200706 | from Redmi Note 8 Pro

#18

thanks for sharing
2020-07-28 18:47:03

Semi Pro Bunny

Draa.17 Author | from app

#19

1773200706
thanks for sharing

sama sama kaaka
2020-07-28 19:19:24

Advanced Bunny

Raggnel | from Redmi Note 9 Pro

#20

Sama satu mas USB Type C Mantap
2020-07-28 19:31:28
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Draa.17

Semi Pro Bunny

  • Followers

    43

  • Threads

    37

  • Replies

    210

  • Points

    805

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list