In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 5

[Tanya Jawab] knpa main pubg patah" ya?

2020-07-11 15:18:54
116 5
Main pubg patah" skrg, bagi solusinya gan atau ada settingan gt
2020-07-11 15:18:54
Favorites RateRate

Rookie Bunny

Oki G Priagri | from Redmi Note 5

#1

semakin update aplikasi maka semakin berat makanya lama lama hp jadi gk kuat bro memang siklus nya seperti itu klo mau awet harus beli yang flagship
2020-07-11 15:58:27

Master Bunny

Nikidroid | from app

#2

Kayaknya spek hpnya udah nggak dukung buat main game tadi.
2020-07-11 16:35:41

Semi Pro Bunny

Richardo Chandra | from Redmi Note 8

#3

kayaknya ada bug di miui nya jadi performa turun, dulu pas masih pake note 5 ane ubah ke pixel experience rom aja, jadi lanjay lagi
2020-07-12 08:17:31

Rookie Bunny

cencaa | from Mi Note 10

#4

hpnyq apa gan
2020-07-12 10:43:24

Rookie Bunny

cencaa | from Mi Note 10

#5

coba download aja gtx tools bantu dikit ga ngaruh banget si tp better aja gt
2020-07-12 10:43:55
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

1890998279

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    8

  • Replies

    5

  • Points

    55

Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list