In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi S2

[Tanya Jawab] Cara masuk ke aplikasi bawaan joox for mi music

2020-07-07 15:48:43
87 2
Mau tanya dong guys, gimana caranya masuk ke aplikasi joox for mi music bawaan hp? Kemarin padahal ada di bagian kanan bawah tetapi skrg udh gak ada.. ada yg tau gimnaa cara balikinnya? Tolong ya
2020-07-07 15:48:43
Favorites RateRate

Rookie Bunny

prbw | from Mi Note 10

#1

download di getapps xiaomi, atau coba dipindah dulu region hp nya, misal ke India, terus balik lagi ke region Indonesia, restart, nnti muncul lg jooxnya di music app
2020-07-07 18:11:14
Rolling Su
Sekarang joox udah include ke dalam mi music tanpa harus install lagi aplikasi jooxnya. Tinggal pilih bagian online di option bagian bawah aja nanti masuk ke joox langsung.
2020-07-07 21:52:04
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Izzamenyen

Rookie Bunny

  • Followers

    1

  • Threads

    4

  • Replies

    11

  • Points

    85

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list