In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 9

Master Bunny

Inoetea | from Mi Note 10 Pro

#11

Denjacka
klo ces pake ini brp jam om?

Awokwokwokwok....
2020-07-08 16:32:00

Semi Pro Bunny

MGDP Author | from app

#12

Aldydx
thanks for sharing gan informatif 👍

Makasih juga udah mampir
2020-07-09 23:25:48

Semi Pro Bunny

MGDP Author | from app

#13

6336372408
ane pake yg 30 watt 9 pro max beda 1 jam pingisian nah apakah yg note 9 aja sport 30 watt kalo di belikan charger yg 30 watt....

Ndak sih soalnya Note 9 cuman up to 18W aja
2020-07-09 23:26:18

Semi Pro Bunny

MGDP Author | from app

#14

Ananda Hakimi
bermanfaat.. thanks

Makasih juga udah mampir
2020-07-09 23:26:33

Semi Pro Bunny

MGDP Author | from app

#15

1863218936
kira" klo redmi 7 pakai charger 18w bisa ga? 🤔🤔

Kalau doi support mungkin bisa
2020-07-09 23:26:53

Semi Pro Bunny

MGDP Author | from app

#16

Eko_SB
nice thread

Thank you
2020-07-09 23:27:08

Semi Pro Bunny

MGDP Author | from app

#17

1677326550/ Eddy MH
komplit thread-nya dengan 2 alternatif cara pengecasan... thanks infonya..😄👍

Makasih juga ya Om
2020-07-09 23:27:23

Semi Pro Bunny

MGDP Author | from app

#18

BagusR23
kenapa Xiaomi ngasih charger melebihi kemampuan hpnya ya?
-hanya bertanya

Hmm mungkin kalau arusnya turun pun masih ada di yang arusnya lumayan tinggi biar tetep cepet
, spekulasi sih 😂
2020-07-09 23:28:29

Rookie Bunny

ALV@ | from app

#19

mohon tanya dunk, normal endak ya charge Redmi Note 9 cuman dapet dibawah 1400 ma?
Pakai charger bawaan dan kabel bawaan, terima kasih ya pencerahannya
2020-11-19 17:23:17

Advanced Bunny

Yudha Sakti | from app

#20

2982 MA 25Watt...
2020-11-19 17:52:40
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

MGDP

Semi Pro Bunny

  • Followers

    84

  • Threads

    39

  • Replies

    209

  • Points

    936

3 Days Check-In
7 Days Check-In
21 Days Check-In
Throw Back with Mi 2018
Answer Mi #4

Read moreGet new

Xiaomi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list