In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

MIUI General

Rookie Bunny

1831723571 | from Redmi Note 5A

#11

M. rzkym
betul kita hanya bisa bersabar

mauka bertanya ini akun untuk apa sebenarnya tdk paham ka saya hnya qaktifkan tp tdk tau ka sistem pemakaiannya
2020-07-06 07:11:25

Rookie Bunny

Vhand | from Redmi Note 8

#12

blm.. dn tunggu aja bro
2020-07-06 09:38:16

Pro Bunny

tango-f-22 | from Redmi Note 5A Prime

#13

sabar gan MIUI 12 mungkin masih banyak kekurangan soalnya masih tahap pengembangan
2020-07-06 10:15:50

Rookie Bunny

RIFKI✓ | from Redmi Note 8 Pro

#14

sama bang saya juga nih pengen banget dapet update miui 12. devise saya redmi note 8 pro, kyk nya buat hp menengah bakalan dapet update pertengahan juli - Agustus
2020-07-06 10:48:07

Master Bunny

KenproX97 | from Redmi Note 8

#15

M. rzkym
ooo gitu ya

iya betul kata om I'm note weebs itu prosesorny udah paspas an.. saran saya nanti pake app lite
2020-07-06 13:36:04
Panggil adek aja

Rookie Bunny

6324457896 | from Redmi Note 8 Pro

#16

irit kuota
2020-07-06 22:07:48

Special Team

Aldydx | from Redmi Note 8

#17

M. rzkym
menurut ta semua yang mana paling bagus xiaomi redmi 8 atau vivo Y12

jelas pilih xiaomi kalau saya 🤩
2020-07-11 02:51:41
Salam MI mari berteman @aldydx
----Attitude determine Altitude-----
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

M. rzkym

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    1

  • Replies

    8

  • Points

    53

Newbie Member

Read moreGet new

Xiaomi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list