In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Photography

[Album] nak tanya user fon ni.......ini gambar untk fast charging kan....

2020-07-02 15:14:00
262 14
2020-07-02 15:14:00
Favorites RateRate

Pro Bunny

dakmat | from Redmi Note 9 Pro

#1

ya..bukan fast charging je..turbo charge pon bole dpt..33W tu..try cas guna adapter tu dgn cable ori dalam box..nnti dpt turbo charge..
2020-07-02 16:09:06

Advanced Bunny

Akimiela1502 Author | from Redmi Note 9 Pro

#2

saya pakai ini utk cas redmi note 9 pro saya ambil masa 3 jam nak full cas.....hihi
2020-07-02 16:15:13

Rookie Bunny

Ra-baq | from Redmi Note 9 Pro

#3

Akimiela1502
saya pakai ini utk cas redmi note 9 pro saya ambil masa 3 jam nak full cas.....hihi

0% to 100% ambil masa 3 jam? Charge sambil main ka?
2020-07-02 16:52:33

Advanced Bunny

Akimiela1502 Author | from Redmi Note 9 Pro

#4

6326916869
0% to 100% ambil masa 3 jam? Charge sambil main ka?

saya biarkan  tidak main
2020-07-02 17:10:53

Rookie Bunny

xfz.aql | from Redmi Note 9S

#5

aku yg pakai redmi note 9s charge tak sampai 1jam 30 minit dah penuh dari 0-100. kalau sambil main tak sampai 2jam 30 minit dah penuh
2020-07-02 17:27:39

Master Bunny

6256331401 | from Mi 9T Pro

#6

Akimiela1502
saya pakai ini utk cas redmi note 9 pro saya ambil masa 3 jam nak full cas.....hihi

lama tu.. sya pkai mi9t pro cas sejam dah full klu bateri kosong. #masa cas bateri tu off fon lagi bagus utk ketahanan bateri
2020-07-02 18:01:52

Master Bunny

GeneralReDMi | from Redmi 7

#7

Akimiela1502
saya pakai ini utk cas redmi note 9 pro saya ambil masa 3 jam nak full cas.....hihi

turn off Handphone kalau nk cas laju disebabkan suhu
2020-07-02 18:21:34

Rookie Bunny

6337680372 | from app

#8

nak tanya.. kalau fon tengah cas boleh ke kite on kan phone.. sebab saya dah 2x tertekan button on..
2020-07-02 20:27:16

Rookie Bunny

shashakhalil | from Redmi Note 9S

#9

dakmat
ya..bukan fast charging je..turbo charge pon bole dpt..33W tu..try cas guna adapter tu dgn cable ori dalam box..nnti dpt turbo charge..

siyes?
2020-07-02 23:26:13

Pro Bunny

dakmat | from Redmi Note 9 Pro

#10


ye ini siyes..😂😂..sbb tu sy nk cari original adapter ni dgn cable dia dalam warna oren tu..nk buat spare..sng akan dtg kalau nk trade in hp ada full box..ada harga sikit..
2020-07-03 00:12:31
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Akimiela1502

Advanced Bunny

  • Followers

    6

  • Threads

    7

  • Replies

    17

  • Points

    132

3 Days Check-In
Newbie Member

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list