In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

MIUI General

[MIUI Tanya Jawab] redmi note 8 pro

2020-07-02 04:39:26
616 21
Gan mau tanya redmi note 8 pro kapan ya update nya ???
2020-07-02 04:39:26
Favorites RateRate

Advanced Bunny

wigglebutt | from Redmi Note 8 Pro

#1

Sama nih pengen tau juga
2020-07-02 05:12:21

Master Bunny

I'm Not Weebs | from Redmi Note 8 Pro

#2

Frequently Asked Question (FAQ) Tentang Permasalahan Umum Hape Xiaomi  https://c.mi.com/thread-2947273-1-0.html?t=1593640738423
2020-07-02 05:59:08

Rookie Bunny

6337474360 | from Redmi Note 8 Pro

#3

naah samaa ni nasib bya
2020-07-02 07:27:08

Semi Pro Bunny

1856160602 | from Redmi Note 8 Pro

#4

nyimak
2020-07-02 07:27:56

Master Bunny

aliusmanhs | from Redmi Note 8 Pro

#5

pagi ini redmi note 8 istri ada update, ga tau yg terbaru bukan 😁
2020-07-02 08:01:08

Rookie Bunny

dlsdafa_ | from Redmi Note 8 Pro

#6

gw udah update miui 12 gan
2020-07-02 08:18:16

Rookie Bunny

6326603961 | from Redmi Note 8 Pro

#7

dlsdafa_
gw udah update miui 12 gan

gan kalo mo ke 12 apa msti updte pembaruan terbaru dlu?punya ane versi global punya
2020-07-02 09:22:58

Semi Pro Bunny

Muhammad Nabil A | from Redmi Note 8 Pro

#8

6326603961
gan kalo mo ke 12 apa msti updte pembaruan terbaru dlu?punya ane versi global punya

download manual aja gan, link nya cari di grup telegram "MIUI 12 updates" kalau tdk salah....
2020-07-02 09:39:11

Rookie Bunny

dlsdafa_ | from Redmi Note 8 Pro

#9

6326603961
gan kalo mo ke 12 apa msti updte pembaruan terbaru dlu?punya ane versi global punya

gw mah Karna udah daftar tester gan
2020-07-02 11:41:27

Rookie Bunny

6326603961 | from Redmi Note 8 Pro

#10

Muhammad Nabil A
download manual aja gan, link nya cari di grup telegram "MIUI 12 updates" kalau tdk salah....

oke gan mksh,itu grup dimana adanya 😂
2020-07-02 12:01:40
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

firman5131

Rookie Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    2

  • Replies

    9

  • Points

    54

Newbie Member

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list