![]() DEĞERLİ Mİ FANLARI Bugün sizlere internette araştırma yaparken rastlamış olduğum ve deneyip çok beğenmiş olduğum bir uygulamadan bahsedeceğim.Uygulamamızın ismi Device Info View Device Information. Bu tarz bir çok uygulama va elbet. Fakat benim beğendiğim kısım Sensör Testlerini yapabilmesi.Özellikle forumumuzda bu konuda çok soru oluyor, sensörüm bozuk mu? çalışmıyor mu? Birçok kişide özel kodlar ile sensör kalibrasyon testlerini yapamadığı için bu uygulama sayesinde tüm testleri başarı ile yapabileceklerini düşünüyorum. DASHBOARD Uygulamayı açtığımız zaman ana sayfada cihazın özet bilgileri gösteriliyor. Ram, İşlemci ve Hafıza Durumu, Batarya Bilgileri, Çalışan Sensör sayısı ve Yüklü olan Tüm Uygulamalar. ![]() DEVICE Cihaz adı, modeli, sürüm numarası gibi cihazla ilgili birçok bilginin bulunduğu kısım. ![]() SYSTEM İşletim Sisteminden güvenlik güncellemesi bilgilerine kadar sisteminizle ilgili bilgileri verir. ![]() CPU İşlemci, İşlemci Mimarisi, İşlemci Frekansı, Çekirdek Mimarisi gibi bilgilerin yer aldığı kısımdır. ![]() BATTERY Batarya durumu, sıcaklığı, voltaj gibi bilgileri içeren kısımdır. ![]() DISPLAY Ekran boyutu, çözünürlüğü, HDR durumu gibi ekran ile ilgili bilgilerin olduğu kısım ![]() MEMORY Ram durumu ve hafıza bilgilerinin yer aldığı kısım. ![]() CAMERA Telefondaki kameraların bilgileri, efectler, sahne modları gibi camera ile ilgili olabilecek tüm bilgileri içeren kısımdır. ![]() THERMAL Batarya sıcaklık bilgilerininin yer aldığı kısımdır. ![]() SENSORS Cihazımızda bulunan tüm sensörler hakkında bilgi veren kısımdır. ![]() APPS Cihazımızda yüklü olan tüm uygulamaları gösteren kısımdır. ![]() TESTS Cihazınızınıza bazı donanım testleri, sensör testleri yapabileceğiniz kısımdır. Bozuk sensörlerinizin olduğunu düşünüyorsanız bu sekmeyi kullanabilrsiniz. ![]() DİĞER KONULARIMI'DA ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ * Okul Öncesi Çocuk Eğitimi Android Uygulamam * Mi Telefonlar için GENEL KULLANIM KILAVUZU *ÖNEMLİ* * Mi Community Uygulamasına Sizce Hangi Özellikler Gelmeli * Forum Üyelerimiz Hangi Telefonu Kullanıyor * Yeni Mi Storeler Hangi İlimize Açılsın * Yeni Mi Storeler Hangi İlimize Açılsın #2 |
Rate
-
Number of participants 3 Experience +12 Pack Reason