In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

MIUI 12

Rookie Bunny

6308050000 | from Mi 10

#41

mi 10 5g
2020-06-16 01:51:06

Rookie Bunny

raffiross | from Redmi Note 8

#42

mcm mne nak update trye check update mui masih lagi mui 11
2020-06-16 11:57:35

Rookie Bunny

raffiross | from Redmi Note 8

#43

6287313132
redmi note 8

da update mui 12 ke
2020-06-16 11:58:49

Rookie Bunny

Azwan88 | from Redmi 7

#44

hi i new member
2020-06-16 20:09:03

Advanced Bunny

Azhar Azeri | from Redmi 5

#45

how to download miui 12 in redmi5
2020-06-17 12:21:12

Rookie Bunny

dmixx | from Redmi Note 8 Pro

#46

ramai yg tak baca artikel betul2.
kena ingat, nk jadi beta tester, kalu boleh fon tu bukan fon yg utama digunakan utk urusan penting. beta rom ni masih ada bug dan tak stable.
ilmu pengetahuan berkaitan flashing rom juga kena ada. kena tahu mcm mana nk backup,recover, downgrade firmware.
kalau tak baca betul2, mcm mana la agaknya nk jadi beta tester. info yg dah trsedia ada pun blh tak baca.
2020-06-18 10:55:28

Rookie Bunny

6333883821 | from Redmi 6A

#47

mi 6a miui ??
2020-06-18 19:17:16

Advanced Bunny

HSSENG | from Redmi Note 7

#48

can't wait for the list
2020-06-19 16:22:44

Rookie Bunny

6207810637 | from Redmi Note 7

#49

redmi note 7
2020-06-20 00:03:14

Master Bunny

ongxiang | from Mi Note 10

#50

2230597610-ijibang
Redmi Note 9S.  criteria not qualified.  sad!

Redmi Note 9 Pro too
2020-06-20 11:28:46
please sign in to reply.
Sign In Sign Up
  • Followers

    1410

  • Threads

    66

  • Replies

    109

  • Points

    884

3 Days Check-In
7 Days Check-In
21 Days Check-In
40 Days Check-In
70 Days Check-In
100 Days Check-In
1 Year Check-In
Redmi Note
Answer Mi

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list