In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi

Advanced Bunny

Bang ubaid Author | from Redmi Note 8

#41

Setelah di coba restart ulang, sudah kembali normal gak macet2 lagi..., tapi sebelumnya coba pake poco launcher, perbedaanya sih lebih ringan pake poco launcher. terima kasih agan2 infonya...
2020-05-30 09:54:42

Advanced Bunny

Bang ubaid Author | from Redmi Note 8

#42

Setelah di restart ulang sistem launcher kembali normal tidak macet2 lagi, sebelumnya coba pake poco launcer, perbandingannya lebih ringan pake poco launcher, terima kasih agan2 infonya.
2020-05-30 10:00:32

Semi Pro Bunny

erwin magma | from Redmi Note 8

#43

Di Reno 8 aman terkendali,,Ap drawer nya mantap,kayak Poco launcher
2020-05-30 10:11:13

Advanced Bunny

sabaruddin syarif | from Redmi Note 8

#44

punya gw lancar jaya
2020-05-30 10:17:37

Advanced Bunny

Frisco | from Redmi Note 7

#45

6222005693
sama punya gw juga ada bug nya gan

ini pakek region apa bang ?
2020-05-30 10:21:17

Rookie Bunny

Kukuh bleckok | from Redmi 4X

#46

Iya bener
2020-05-30 10:31:37

Rookie Bunny

5271959651 | from Redmi Note 8

#47

iya bang sama punya saya sering force close
2020-05-30 11:07:28

Master Bunny

Eko_SB | from Redmi 3S

#48

mungkin benar adanya bug
2020-05-30 11:10:48

Pro Bunny

Fredy Dharmawan | from Mi Note 10

#49

minote10 dah update
2020-05-30 11:12:02

Advanced Bunny

mmurx-bow | from Redmi 7

#50

pke yg versi alpha
2020-05-30 11:16:16
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Bang ubaid

Advanced Bunny

  • Followers

    3

  • Threads

    4

  • Replies

    26

  • Points

    163

3 Days Check-In
7 Days Check-In
21 Days Check-In
40 Days Check-In
Dirgahayu ke-75 Indonesia

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list