In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 8

[Diskusi] Untuk yang suka browsing!!

2020-05-29 17:40:06
958 77

Semi Pro Bunny

1659889941 | from Redmi Note 8

#51

buat yang simpel Firefox rocket lah
2020-05-30 14:41:37

Master Bunny

vinbilnet | from Redmi Note 8

#52

Puffin Web Browser ndak ada..
2020-05-30 15:22:44

Rookie Bunny

Fajar A.S | from Redmi 7A

#53

google chrome (penggunaan umum), uc browser (untuk kebutuhan download) dan puffin (biar ga make vpn v:)
2020-05-30 16:35:05

Master Bunny

Plantar Dua | from Redmi Note 8

#54

Ane pake BRAVE
2020-05-30 18:27:33

Rookie Bunny

1790673060 | from Redmi Note 8

#55

browser mi banyak sisipanya, gak bisa dihapus apa ya?
browser google (chrome) penuh spam, iklan dan sisipan, dan surveillance banget, gak bisa dihapus apa ya?
2020-05-30 18:36:04

Rookie Bunny

Dzul189 | from Redmi 5 Plus

#56

Fix.... ini namanya gila browsing sih... akunya aja cuman ada Uc Browser ama chrome doang
2020-05-30 18:52:27

Pro Bunny

Ronson | from Redmi Note 4

#57

Dzul189
Fix.... ini namanya gila browsing sih... akunya aja cuman ada Uc Browser ama chrome doang

Sama bray!
2020-05-30 19:29:03

Semi Pro Bunny

6245158019 | from Redmi 6A

#58

Tri1011
yang bisa buat buka x apa ?

Yandex, ketik aja brazzer..
2020-05-30 23:06:11

Rookie Bunny

1732480358 | from Redmi Note 8 Pro

#59

pake chrome yg bisa anti phising dari eset anti virus, yg lain ga bisa
2020-05-30 23:42:39

Semi Pro Bunny

Yusuf Roy Author | from Redmi Note 8

#60

1901606906 | efabe.mtr
wiihhh kolektor browser nih.. hehhee 😁 kalo ané cuma Mi Browser Pro ma Brave doang..

Pernah coba brave, terlalu banyak fitur ane bingung hehe
2020-06-01 17:58:53
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Yusuf Roy

Semi Pro Bunny

  • Followers

    1

  • Threads

    6

  • Replies

    74

  • Points

    589

Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list