In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Xiaomi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Mi A2 Lite

[Tanya Jawab] MEI 2020 SECURITY PATCH UPDATE

2020-05-27 00:11:50
434 8
ada yg udah dapet update-an nya?

2020-05-27 00:11:50
Favorites RateRate

Rookie Bunny

aarestu | from Mi A2 Lite

#1

masih gini
2020-05-27 20:40:51

Rookie Bunny

aarestu | from Mi A2 Lite

#2

btw gw masih d Feb, muncul ada solusi kah? ga bisa update sama sekali
2020-05-27 22:16:25

Advanced Bunny

amir554149 | from Mi A2 Lite

#3

Kayaknya ini bulan Juni nanti rilisnya, karena waktu dan tempat di seluruh dunia yang berbeda, updatenya akan dibagikan secara bergiliran tiap-tiap negara.
2020-05-28 05:38:56
Invalid floor, the posts have been deleted #4
Invalid floor, the posts have been deleted #5

Rookie Bunny

R.E.Y | from Mi A2 Lite

#6

Iyaa sama lagi nunggu update patch terbaru juga, di hp masih belum ada tanda2 update T_T
2020-05-31 00:34:25

Rookie Bunny

aarestu | from Mi A2 Lite

#7

share list patch nya dong, apa aja yg di update entar nanti, terutama bugfix nya..
ga tau nih serasa ga smooth aja pake yg updatean yg feb v10 ini
2020-06-02 02:21:13

Advanced Bunny

ridhoma_ Author | from Mi A2 Lite

#8

patched boot nya aja udh keluar, tp update-an nya blm:(
2020-06-02 18:26:13
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

ridhoma_

Advanced Bunny

  • Followers

    0

  • Threads

    3

  • Replies

    39

  • Points

    202

3 Tahun Mi Community

Read moreGet new

Xiaomi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2021 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Quick Reply To Top Return to the list