In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 8 Pro

[Diskusi] Update Android 10 di miui 11

2020-05-26 00:13:38
1626 83

Master Bunny

aliusmanhs | from Redmi Note 8 Pro

#11

Amankah?
2020-05-26 03:35:08

Master Bunny

Ananda Hakimi | from Redmi Note 7

#12

jupon.gatana
mau tanya dong agan" saya kn pengguna redmi note 6 pro, nah dapet gk sih redmi note 6 pro android 10???

gak dapet lg gan, udah 1x up dr Oreo ke Peie
2020-05-26 03:59:22

Pro Bunny

slamet33 | from Redmi Note 6 Pro

#13

nyimak
2020-05-26 03:59:44

Master Bunny

Ananda Hakimi | from Redmi Note 7

#14

1640501789
redmi note 5 kapaaannn😭😭

mentok di pie om.. udah 2x up dari Nougat Redmi Note 5 om
2020-05-26 04:00:06

Master Bunny

Ananda Hakimi | from Redmi Note 7

#15

1640501789
redmi note 5 kapaaannn😭😭

tinggal nunggu MIUI 12 aja, udah syukur masih kebagian Note 5 sendirian seri 5.
2020-05-26 04:00:53

Master Bunny

Ananda Hakimi | from Redmi Note 7

#16

RAFY_PRO12
andai saja Redmi 5 bisa update Android 10

yuk upgrade device om.. semoga rezeki nya lancar
2020-05-26 04:01:24

Banned

farisy_nita | from Redmi Note 2

#17

hape ane udah mentok di 9.6...klo mo pembaharuan kudu ke roxy tuker tambah hape..wakakakakakak
2020-05-26 04:04:39

Advanced Bunny

Bagus Aji S | from Redmi Note 8 Pro

#18

Ananda Hakimi
mentok di pie om.. udah 2x up dari Nougat Redmi Note 5 om

K
2020-05-26 05:04:16

Advanced Bunny

vendy zanetti | from Redmi Note 8 Pro

#19

baru kelar tinggal nunggu miui 12 ya aja
2020-05-26 05:15:04

Semi Pro Bunny

Muhammad Nabil A | from Redmi Note 8 Pro

#20

bagaimana penggunaannya gan, baterai lebih awet kah? atau sudah optimal utk game2 berat, grafik PUBG sudah bisa rata kanan full??
2020-05-26 05:24:31
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Ardyanto

Advanced Bunny

  • Followers

    4

  • Threads

    13

  • Replies

    25

  • Points

    184

300.000 member
Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list