In order to fulfill the basic functions of our service, the user hereby agrees to allow Xiaomi to collect, process and use personal information which shall include but not be limited to written threads, pictures, comments, replies in the Mi Community, and relevant data types listed in Xiaomi's Private Policy. By selecting "Agree", you agree to Xiaomi's Private Policy and Content Policy .
Agree

Redmi Note 8 Pro

[Diskusi] Update Android 10 di miui 11

2020-05-26 00:13:38
1617 83
Misi gan , numpang tanya apakah update an android 10 di miui 11 sudah stabil?
Ane baru aja dapet updatean ke Android 10 gan.
2020-05-26 00:13:38
Favorites9 RateRate

Pro Bunny

hanscoustic | from Redmi Note 8 Pro

#1

sama saya juga dapat, tpi blom saya coba. mudah2an stabil .tinggal download
2020-05-26 00:26:38

Advanced Bunny

rhegielz | from Redmi Note 8 Pro

#2

saya udah dapat lama gan android 10 yg skrng malah cuma update patch security doang
2020-05-26 00:29:14

Pro Bunny

hanscoustic | from Redmi Note 8 Pro

#3

untuk MIUI masih versi 11 tinggal nunggu yg versi 12
2020-05-26 00:30:58

Rookie Bunny

LALU TAUFIKURRAHMAN | from Redmi Note 8 Pro

#4

sama naru aja selesai update😊😊😊
2020-05-26 00:39:22

Pro Bunny

jupon.gatana | from Redmi Note 6 Pro

#5

mau tanya dong agan" saya kn pengguna redmi note 6 pro, nah dapet gk sih redmi note 6 pro android 10???
2020-05-26 01:00:38

Master Bunny

d3wo | from Redmi Note 8 Pro

#6

mantap tuhh
2020-05-26 01:01:47

Advanced Bunny

IzatFaraday | from Redmi Note 8 Pro

#7

saya udh download.. mudah2an stabil
2020-05-26 01:11:02

Rookie Bunny

6165656399 | from Redmi Note 8 Pro

#8

Itu sudah stabil nya gan, langsung download aja.
2020-05-26 01:12:55

Advanced Bunny

1640501789 | from Redmi Note 5

#9

redmi note 5 kapaaannn😭😭
2020-05-26 02:39:36

Semi Pro Bunny

RAFY_PRO12 | from Redmi 5

#10

andai saja Redmi 5 bisa update Android 10
2020-05-26 03:10:37
please sign in to reply.
Sign In Sign Up

Ardyanto

Advanced Bunny

  • Followers

    4

  • Threads

    13

  • Replies

    25

  • Points

    184

300.000 member
Throw Back with Mi 2018

Read moreGet new

Mi Comm APP

Stay updated on Mi Products and MIUI

Copyright©2010-2020 Xiaomi.com, All Rights Reserved
Content Policy
Quick Reply To Top Return to the list